Fysioterapeut Katrin van der Lagen

Katrin van der Lagen har lang erfaring innen rehabilitering og klinisk praksis. Hun har solid kompetanse på behandling av nevromuskulære plager og symptomer.

Katrin var ferdig utdannet fysioterapeut i Danmark i 2004. Hun har arbeidet som fysioterapeut på sykehus og treningssenter, men har for det meste jobbet i privat praksis etter endt utdanning. Hun har tidligere hatt vikariater på flere klinikker i Horten og Bergen, og har vært en del av teamet på ARTKLINIKKEN i Moss fra 2011-2017.

Katrin har arbeidet flere år med etterutdanning av andre terapeuter innen metoden Active Release Techniques. Sammen med sin ektemann Nicolai har hun spesialisert seg på behandling og diagnostisering av neuromuskulære symptomer og plager. Sammen utvikler de stadig konseptet MyoNeuro.

Katrin har vært meget aktiv i flere forskjellige idretter opp gjennom årene (fotball, innebandy, svømming, landeveissykling). Nå foregår treningen stort sett på Ditt Treningssenter eller i skogen når hun har tid utenom jobb og familieliv.

Etter et opphold grunnet permisjon og etterutdanningsarbeid i Europa er Katrin tilbake som behandlende fysioterapeut fra januar 2018.

Copyright All Rights Reserved MyoNeuro AS 2018