Velkommen til MyoNeuro Klinikken

På MyoNeuro klinikken i Moss finner du fysioterapeuter med spesialkompetanse innen det nevromuskulære systemet. Katrin og Nicolai van der Lagen har lang erfaring og solid kompetanse innen klinisk praksis, rehabilitering og etterutdanning. 

Fysioterapeutene har de siste 8 årene arbeidet på flere plan. Ved sidene av å drive klinisk praksis i Moss har Katrin og Nicolai van der Lagen arbeidet internasjonalt med opptil 200 reisedøgn i året. I løpet av disse årene har de etterutdannet og samarbeidet med en mengde fysioterapeuter, kiropraktorer, manuellterapeuter og leger. Nicolai van der Lagen har blant annet arbeidet med langtidskontrakter for klubber som Tottenham FC, Everton FC, FC Midtjylland mm. Han har arbeidet med mange idrettsutøvere og terapeuter på høyt internasjonalt nivå i mange år. Til sammen har han kurset mer enn 800 klinikere rundt om i Europa.

Fysioterapeutene på klinikken screener for årsakssammenhenger, behandler ved skade, arbeider forebyggende og ikke minst optimaliserende. Våre behandlingskontorer er spesialtilpasset for å imøtekomme de aller fleste utfordringer fysioterapeutene møter. 

Når det er behov for gjennomgang av øvelser vil din fysioterapeut gjennomgå alt tilpasset til ditt behov. Du vil da få 1 til 1 instruksjoner på hva du skal gjøre og hvordan det skal gjennomføres. Alt blir tilpasset din individuelle utfordring. 

Nicolai og Katrin har spesialisert seg på behandling og differensiering av nevromuskulære symptomer og plager. De utvikler sammen sitt eget behandlingskonsept: MyoNeuro.

MyoNeuro Klinikken eies og drives av Nicolai og Katrin van der Lagen.  Nicolai van der Lgen startet opprinnelig ART Klinikken i 2009. Klinikken endret struktur og navn til MyoNeuro Klinikken i desember 2017.

Ved siden av klinisk praksis utvikler og designer ekteparet rehabiliteringsutstyr som brukes, og prøves ut før og under behandlinger.

MyoNeuro Klinikken har stor pågang av nye og gamle pasienter. På grunn av våre fysioterapeuters brennende engasjement og enestående kompetanse reiser pasienter og utøvere ofte langt for å få utredning og behandlinger i Moss. Ukentlig besøk fra utlandet er vanlig og daglig hjelper fysioterapeutene tilreisende fra byer som Oslo, Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Askim, Mysen, Nesodden, Drøbak, Vestby, Horten, Tønsberg mm. 

Klinikklokalene innholder følgende:

  • Resepsjon og mottak
  • Venterom og Lounge
  • Toalett
  • Behandlingskontor trening og test Katrin van der Lagen
  • Behandlingskontor psykolog
  • Behandlingskontor, trening og test Nicolai van der Lagen
  • Møterom og spiserom
  • Kursfasiliteter på 100 m2

 

Velkommen til funksjonelle og moderne lokaler på Helsehuset Moss.

logo-facebook

Copyright All Rights Reserved MyoNeuro AS 2018